DE STUDIO

Bij Studio Roaring Silence staat een warme huiselijke sfeer centraal. De studio bevindt zich op de tweede verdieping in het gebouw van Fitz Beter Gezond. De ruimte is geschikt voor maximaal 12 yogi’s, dit zorgt voor een veilige, vertrouwde en intieme sfeer. 

De Yogastudio is ingericht met een deel waarin de les wordt gegeven en een deel dat wordt gebruikt als ontvangst en het drinken van een heerlijk kopje Yogi Tea na de les.

Verder is de studio uitgerust met alle “props” die nodig zijn tijdens een yogales, denk hierbij aan yogamatten, dekens, bolster, blokken & meer. 

Nieuwsgierig geworden? Voel je welkom in de studio om de sfeer zelf te ervaren!ONZE TEACHERS

Kimberley

Inmiddels is het alweer bijna zeven jaar geleden (november 2016) toen ik voor de allereerste keer op de mat stapte. Een beetje lacherig ging ik samen met mijn zus voor het eerst een yogales volgen. Yoga, wat moest ik me daar nou bij voorstellen en ik kwam dan ook niet veel verder dan ‘geitenwollen sokken’ en het woord zweverig. Niets is minder waar en tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar dat yoga in mijn leven is gekomen. 

Elke dag opnieuw ervaar ik de vele voordelen van yoga & mindfulness in mijn leven. Het is dan ook mijn diepste wens en passie om dit met je te delen.

Bij yoga gaat het niet om hoe lenig je bent of dat je in een hoofdstand kunt staan. Yoga gaat om dat wat je tegenkomt wanneer je op je mat staat.

Door yoga te beoefenen breng je lichaam en geest (weer) meer in balans. Leer je opnieuw te luisteren naar de wijsheid en subtiele signalen van je lichaam. En kun je bewust tijd vrijmaken voor rust en ontspanning of juist kiezen voor een actievere yogales. 

In mijn lessen hoeft niets. Ik geef je graag de ruimte om naar binnen te keren, je grenzen te verkennen, bewaken of te verleggen. Het is jouw moment om te ‘zijn’ in plaats van te ‘doen’. En zoals er vaak wordt gezegd: ‘De yogales begint pas echt wanneer je van je mat afstapt’. 

Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten in onze prachtige studio in Leeuwarden.

Warme groet,

Kimberley