Boek een les

Eerste les? Zo gaat het!

Altijd spannend wanneer je voor het eerst aan iets nieuws begint en het liefste wil je dan ook zo goed mogelijk voorbereid zijn op wat je kunt verwachten. Hieronder lees je een aantal tips:

Opening studio: De deuren van de studio gaan een kwartier voordat de les begint open. Ze sluiten ongeveer 2 minuten voordat de les begint. Zorg dat je op tijd bent! 

Kleding: We kunnen het qua kleding gelukkig niet moeilijker maken dan het aantrekken van makkelijke (sport) kleding. Schoenen is niet nodig aangezien we afhankelijk van de les of op blote voeten zijn ((soft) vinyasa, pilates) of op dikke warme sokken (yin yoga). Wel zou je altijd warme sokken mee kunnen nemen, dit is bijvoorbeeld erg fijn tijdens savasana (eindontspanning).

Eten & Drinken: Je mag een flesje water meenemen naar de yogales. Let er op dat je vlak voor de les niet te veel hebt gegeten, dit kan voor misselijkheid zorgen.

Props: De matten en props (benodigdheden) die nodig zijn liggen al voor je klaar. Er zijn geen vaste plekken, je kunt dus gewoon een matje kiezen. Je mag natuurlijk een eigen yogamat meenemen. Aan het eind van de les ruim je alle gebruikte spullen weer netjes op in de kast. De yogamat mag je laten liggen. Die wordt na de les nog schoongemaakt.

Na de les: Er staat thee voor je klaar bij de grote tafel en er is ruimte voor het beantwoorden van eventuele vragen. 

Laatste dingen: De deur van de studio kan naar de hal niet op slot ivm brandveiligheid. Laat waardevolle spullen daarom zo veel mogelijk thuis. Alle props zijn aanwezig in de studio en kun je kosteloos gebruiken. Tot slot, kom schoon naar de studio en gebruik zo weinig mogelijk deodorant of parfum. 

We hopen dat deze tips je helpen te genieten tijdens een (proef) yogales. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen. Of boek gelijk je yogales.